11:00 Gudstjeneste i Oppdal Kirke
11:00 Gudstjeneste i Lønset Kirke

Utsatt konfirmasjon - nye datoer

Om konfirmasjon
Som mange har fått med seg er vårens konfirmasjonsgudstjenester utsatt til høsten. Vi er lei oss for dette, men mener det er rett å gjøre det. For alle som har invitert til selskap og bestilt lokaler må planene legges om, med alle de følgene det får.
Med noen forbehold ser vi for oss at samtalegudstjenesten og konfirmantfesten blir torsdag 10. september. Vi må da ha et par samlinger i forkant med konfirmantene for å forberede dette. Når det gjelder øvrig undervisning er vi stort sett i mål og alle samlinger i vår, også gruppesamlingene, er avlyst. Tidspunkt for fotografering i kirka får vi komme tilbake til.
Videre ser vi for oss at konfirmasjonsgudstjenestene legges til andre og tredje helga i september, hhv 12. og 13. september og 19. og 20. september.

Fasteaksjonen blir ikke avlyst, men vil foregå digitalt. Konfirmanter og foreldre skal altså ikke å gå rundt med bøsser, men i stedet oppfordrer vi alle til å spre info om «Oppdal menighet sin innsamlingsaksjon for Kirkens nødhjelp.»  Se «Oppdalskonfirmant 2020 på Facebook.» Fortell til vennene dine og oppfordre dem til å være med å gi!

Sjøl om vi i vårt land rammes av koronaviruset og må finne oss i tiltak som legger begrensinger på livene våre, vil situasjonen for dem vi samler inn penger til, bli mye verre om også de rammes.

Ta kontakt med kirkekontoret eller en av oss prestene om dere har spørsmål om noe!

Mvh Øyvind, Arne og Bjørgunn.

Av: Øystein Illøkken   Publisert: 17.03.2020

KONTORET ER NÅ STENGT
FOR BESØKENDE

Telefontider på hverdager er
utvidet en periode framover.

- Tirsdager  kl. 09:00 - 15:00
- Onsdager kl. 09:00 - 15:00